SOM VNG s’implica a fons en l’1 d’octubre

 

NOTA DE PREMSA. 04/10/2017

La gent de la candidatura va ser present a tots els col·legis i a les mobilitzacions del dia 3.

 

 Com molta altra gent implicada en partits, entitats, així com gent sense cap tipus d’afiliació, la militància de Som VNG va estar present en la defensa dels col·legis electorals per garantir que es pogués votar l’1 d’octubre.  No només va estar present a primera hora del matí, sinó que també va participar en les jornades de defensa dels col·legis que van durar tot el cap de setmana, així com va participar del Comitè de Defensa del Referèndum. El portaveu de Som VNG, Enver Aznar, va participar de forma destacada en la defensa i organització del col·legi Canigó. La candidatura ciutadana, doncs, valora molt positivament aquesta experiència d’autoorganització popular i de desobediència civil pacífica.

 

Per una altra banda, la formació vilanovina expressa la seva consternació per la repressió policial salvatge del passat diumenge, així com celebra la resposta massiva i pacífica que es va viure a Vilanova i la Geltrú i al país. Som VNG va ser partícip de la convocatòria de la manifestació realitzada al matí, impulsada per l’Assemblea de Drets Socials, en el marc de la Vaga General convocada per CGT, COS, CoBas i IAC. Una manifestació històrica que va aplegar a milers i milers de persones que van mostrar de forma cívica el seu rebuig a la violència policial. També es va implicar en les mobilitzacions històriques de la tarda, tant a Barcelona com a la capital del Garraf. Així doncs, va participar del gruix de gent de Vilanova que va assistir a la convocatòria de Jardinets de Gràcia, a la capital catalana, i a la concentració a la Plaça de la Vila convocada per la Taula per la Democràcia, en la que va estar present la regidora i portaveu, Deborah Zimmerman, en la representació institucional.

 

Finalment, Som VNG celebra que la ciutat i el país s’hagi mobilitzat d’aquesta forma, i considera que serà amb la mobilització i la participació activa de la gent com aconseguirem construir un futur millor per a Vilanova i la Geltrú i per a Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *