Som un partit polític?

Som una plataforma ciutadana, que agrupa persones que provenen d’espais diferents però que coincideixen en la necessitat d’un canvi a Vilanova i la Geltrú. Estem registrats com a partit polític perquè és la fórmula legal més senzilla per fer política.

Quina és la nostra ideologia?

Som una plataforma plural, on hi participen persones de diverses ideologies, però que comparteixen un model de ciutat per a tothom, la justícia social, l’ecologisme i el feminisme. La nostra ideologia són els nostres fets. Defensem la gent humil i treballadora de la ciutat, pel que defensem l’accés a drets bàsics com el treball i l’habitatge, uns serveis públics de qualitat, de gestió directa i al servei de tothom, un espai públic al servei de tothom i una mobilitat amable i activa.

SOM VNG és Podemos?

Hi participa gent de Podemos, d’Esquerra Unida i Alternativa, d’Anticapitalistes, i persones a títol individual sense cap afiliació política. No som una coalició, ni la secció local de cap partit. Som un projecte fet des de Vilanova i per a Vilanova.

Qui pren les decisions?

Les decisions importants les pren l’assemblea, que es reuneix com a mínim una vegada al mes i està oberta a tothom. Les línies estratègiques es debaten i decideixen en l’Assemblea General. Les candidatures electorals s’escullen amb primàries obertes a tota la ciutadania. Les decisions que tenen a veure amb la gestió del dia a dia les pren la Coordinadora.

Qui pot participar a l’assemblea?

Qualsevol persona que tingui interès en participar. No cal afiliar-se ni inscripció prèvia.

Què és la Coordinadora?

És l’espai de gestió del dia a dia. S’escull cada 2 anys en l’Assemblea General.

Com es pot participar?

Et pots apuntar a la secció de Contacte de la web, fent-nos arribar les teves dades. Ens posarem en contacte amb tu i t’informarem de totes les activitats.

Cal pagar quota per participar?

No, però tota ajuda econòmica serà benvinguda.

Com es pot col·laborar econòmicament?

Omplint el formulari de contacte. T’enviarem un mail amb les dades bancàries perquè puguis fer una donació, i t’explicarem com cal fer-ho.

Com es finança SOM VNG?

Els nostres grups municipals i comarcals reben una assignació de forma mensual, i també rebem aportacions de les persones que participen a SOM VNG.