Participa a les primàries!

Qui pot votar?

Qualsevol persona que visqui o treballi a Vilanova.

Com es vota?

Es votarà en llista oberta. Pots votar la candidatura a cap de llista, i escollir 5 persones més.

quan es vota?

El divendres 21 i el dissabte 22 d’octubre, de 10 a 14 i de 17 a 20h.

on es pot votar?

A la Rambla Principal, davant del CAP, excepte divendres 21 al matí que estarem en el nª39

Candidatures

Candidatura a cap de llista

Juanma Rodríguez

Llicenciat en Història encara que ha treballat de tot una mica (depenent a supermercats, mosso de magatzem, teleoperador, auxiliar administratiu, etc.), excepte en res relacionat amb la història. Des de l’etapa universitària va ser actiu al moviment estudiantil, en les lluites contra el Pla Bolònia i al 15M, implicant-se des de la facultat de Geografia i Història en mil “mogudes”. A Vilanova i la Geltrú ha participat al Casal d’Amistat Cuba-Garraf, a Garraf per la República. Comunista, nascut al 1989. En l’actualitat és regidor portaveu de SOM VNG.

Candidatures per als llocs 2 al 6 de la llista

Montserrat Aldomà Villalba

Té 63 anys, i va nàixer a Lleida. Des de fa vint anys viu a Vilanova i la Geltrú, i és auxiliar d’infermeria. Treballa en l’actualitat al SAD de la Plataforma de l’Hospital de Sant Antoni Abat. Mentre va viure a Lleida va ser membre de l’Esbart Rossellonenc i cap d’informatius i subdirectora de la Ràdio Rosselló. Va ser activista del moviment anti-nuclear i salvem la terra. A Vilanova i la Geltrú ha participat a Procés Constituent, i és la representant de Som VNG al Consell d’Administració de VNG Aparcaments.

César Aragón Cao

Inicia la seva militància política en els clubs juvenils del barri al 1965. Posteriorment va participar activament en el moviment estudiantil i es va afiliar al PCE. Va patir diverses detencions durant la dictadura i va estar dos anys a la presó. Té una dilatada experiència sindical, el que li ha comportat repressàlies per part d’empreses, estant en llistes negres. Va deixar el PCE quan les cèl·lules van passar a ser agrupacions, i ha participat a d’altres organitzacions com “Lucha Obrera”, i ara mateix a Anticapitalistes. Viu a Vilanova i la Geltrú des de 2001, i ha participat en espais com Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Garraf per la República, ADS, 15M, PAH, 500×20 i va participar en la fundació de Som VNG.

Javier Castelló Larrauri

Nascut a Barcelona l’any 1964. És Llicenciat en Filologia Hispànica i amb estudis de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. És funcionari i treballa al Consorci d’Educiació de Barcelona, al departament de persona. Viu a Vilanova i la Geltrú des de 2005, i ha estat implicat en els moviments en defensa dels serveis públic, principalment en defensa de l’educació públic. És membre fundador de la plataforma SOS Garraf contra les retalladesa l’escola pública, és president de l’AFA de l’institut en el que estudien les seves filles, així com mebre de la direcció d’aFFaC.

Ester Franco Siles

Vilanovina, feminista i activista en la lluita pel dret a un habitatge digne. Des de fa set anys participant a Som VNG – Podem perque es l’únic espai polític d’àmbit municipal que trasllada les reivindicacions del carrer a l’institució. En l’actualitat és regidora de SOM VNG.

Montserrat Paredes Trejo

La seva vida és la d’una vilanova de família treballadora, de pare treballador de la RENFE i de mare treballadora del tèxtil. Ha treballat en diversos treballs, però especialment dos han ocupat el seu temps: la cura de criatures com a monitora i després com a cuinera del CEIP L’Arjau, feina que va haver de deixar per motius de salut. Se sent orgullosa de ser dona i s’implica en la lluita feminista, amb els temps que es pot permetre. Darrerament ha iniciat nous projectes com a artesana i espera que la salut li permeti realitzar-los satisfactòriament.

Virginia Pino García

Tinc estudis superiors d’integradora social i treballo al SAD com a treballadora familiar. M’agrada molt la meva feina tot i no estar valorada ni econòmicament ni socialment. Mare de dos nens que estimo amb bojeria i que pateixo pel seu futur.


Jesús Santamaría Sandoval

Nascut a Valladolid, porta 33 anys vivint a Catalunya, dels quals més de 20 a Vilanova i la Geltrú. És Analista de Sistemes de professió, i després del seu pas per la universitat, el constant moviment en la seva professió l’ha portat a treballar en nombroses empreses com a informàtic. En l’actualitat, ja retirat, assessora a diverses empreses com ajuda al desenvolupament d’aquests. A nivell personal, és pare del Joel, Iker i Efrén, el motiu pel que lluita per canviar el món.

Notícies

Cap nova promoció d’habitatge sense lloguer social En […]
Enver Aznar i Deborah Zimmerman tancaran la llista […]