Construïm el canvi

SOM VNG DEBAT EL SEU FULL DE RUTA FINS 2019

La candidatura ciutadana debatrà les seves línies estratègiques de cara a les municipals de 2019

Podeu consultar el document de debat aquí

Després de dos anys de vida, Som VNG decideix obrir un debat sobre l’estat de la ciutat, fer balanç de la seva feina i traçar les línies de treball de cara a les eleccions municipals de 2019. Així doncs, es faran dues jornades de debat obert i una assemblea general en la que s’aprovarà un document que serà la guia de la candidatura per als propers anys.

Primerament, el dissabte 13 de maig, a les 18 hores al Centre Cívic Sant Joan, es parlarà de l’estat de la ciutat, dos anys després de l’inici del mandat i del govern sociovergent. A més, també es debatrà sobre les prioritats polítiques per als dos anys que queden, posant sobre la taula les principals qüestions de ciutat, per tal de posar les bases per al futur programa electoral. Així mateix, el divendres 26, a les 18 hores al local de Som VNG, es farà una altra jornada de debat en la que es tractarà el full de ruta cap a les eleccions de 2019 i el futur de Som VNG, ja que la candidatura es va presentar com a agrupació d’electors per només quatre anys. Així doncs, en el debat del 26 de maig es començarà a parlar de quin serà el futur de la candidatura, i es posaran les bases per la proposta d’un bloc de canvi que doni un gir a la política municipal.

Finalment, el dissabte 17 de juny, a les 18 hores al Centre Cívic Sant Joan, es realitzarà una assemblea en la que culminarà el procés de debat. En aquesta assemblea es debatran les conclusions de les jornades de maig, i s’acabarà de definir la proposta política i estratègica de Som VNG. Així mateix, es tractarà l’estructura organitzativa de la candidatura per als propers anys, defininint els espais de participació, de decisió i de gestió del dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *