SOM VNG el vot útil per fer habitatge assequible i millorar els serveis públics

La formació ha explicat les 6 condicions que posaran sobre la taula per negociar una investidura.

El passat dissabte 20 de maig, SOM VNG va celebrar una botifarrada popular al Centre Cívic La Geltrú per reprendre energies i fer balanç de què han dit la resta de partits en aquesta campanya. I, així, explicar que es juga Vilanova i la Geltrú a les eleccions locals d’aquest 28 de maig.
La formació vilanovina ha posat l’accent en què els partits que sempre han governat Vilanova no estan deixant clar amb qui pactaran. Per a SOM VNG, això fa evident que els pactes de govern no es faran en funció d’un programa, ni estaran centrats a resoldre problemes com l’habitatge, el mal estat del transport públic, les escombraries, o treballar per uns serveis públics de qualitat sinó, que es negociarà pensant només en les cadires i els interessos partidistes.

Política útil

És per aquest motiu, que SOM VNG es presenta com l’antídot a aquesta forma de fer política. Pensant la política d’una manera totalment diferent i és que per a SOM VNG la política útil és posar els problemes de la gent i les idees al capdavant de tot. 

Per això, el candidat de SOM VNG, Juanma Rodríguez, ha explicat que el grup posarà els seus vots a treballar “perquè es faci habitatge públic de lloguer, perquè es reforcin els serveis públics, perquè es recuperi la gestió directa de la recollida de residus, i perquè s’acabi amb l’obertura comercial els diumenges”.  I en aquest sentit, han anunciat que estan disposats a parlar “amb qui calgui a l’hora de votar una investidura”. Però, no “a canvi de regidories o escalfar una cadira” sinó acordant una investidura només a canvi que es tirin en marxa unes prioritats polítiques innegociables. 

La formació ha sigut molt concreta i ha especificat les sis línies vermelles que posaran a la taula a canvi d’una investidura, per tal de deixar clar a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú que votar SOM VNG el 28 de maig és el vot útil per aconseguir: 

  • Habitatge públic i assequible 
  • Conciliació familiar els diumenges acabant amb l’excepcionalitat turística que permet la seva obertura de manera generalitzada
  • Gestió pública, sostenible i adaptada als barris dels residus.
  • Millora de la xarxa i la freqüència del transport públic
  • Dignificació de les condicions laborals de les treballadores de cures
  • Lluitar contra els macroprojectes allunyats de les necessitats reals com el projecte de la inaccessible macrocomisaria de la policia als afores que a més incrementen el deute de la ciutat.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *