Enver Aznar i Deborah Zimmerman tancaran la llista de SOM VNG

El 26 de març la formació municipalista celebrarà els seus 8 anys d’existència i de lluita amb un vermut popular a la Pl de l’Associació Alumnes Obrers on presentaran la candidatura.

Reportatge a Canal Blau

SOM VNG ha anunciat els noms de les dues persones que tancaran la seva llista de cara a les eleccions municipals: el treballador social, Enver Aznar i l’arquitecta Deborah Zimmerman, exregidores de la formació i que van encapçalar la candidatura el 2015. El grup ha volgut reconèixer no només la seva feina a l’Ajuntament, sinó també la seva experiència i coneixements en l’àmbit social, en l’àmbit de l’habitatge, de la mobilitat, de l’urbanisme, del medi ambient així com remarcar que el seu compromís social i polític continuen intactes fora dels focus del ple municipal.

Deborah Zimmerman ha explicat que “els problemes de la ciutat que identificàvem el 2015 no només no s’han resolt, sinó que han empitjorat, i per tant la ciutadania veu com l’Ajuntament els dona l’esquena”. S’ha referit a problemàtiques com l’accés a l’habitatge, la mobilitat o l’estat dels carrers. Per això, reivindica el paper de SOM VNG “és més necessari que mai” per donar veu i una alternativa a tota la gent que sent que l’Ajuntament no es preocupa del que els importa.

Per la seva part, Enver Aznar ha reivindicat el compromís de la formació “8 anys després podem garantir no haver-nos venut mai, el mèrit de seguir aquí no és nostre, sinó de tantes veïnes que desinteressadament han mantingut viu i en forma l’espai” i ha insistit que el propòsit de SOM VNG és defensar els drets de les de baix de Vilanova.

SOM VNG presentarà en públic la seva candidatura el 26 de març a les 11:30 a la Pl de l’Associació Alumnes Obrers amb un vermut popular amb micro obert perquè les persones assistents puguin dir la seva. 

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *