COMUNICAT URGENT 14/03/2023

L’Ajuntament de Vilanova ha publicat aquest migdia una nota de premsa en la qual s’explica que un treballador municipal hauria sostret fiances destinades a l’INCASÒL a persones usuàries de la borsa de mediació social. Des de SOM VNG estem profundament indignades i considerem que es tracta d’un cas de corrupció especialment greu, doncs, dins del marc de l’administració local s’hauria estafat a persones vulnerables que precisament necessitaven de l’Ajuntament el seu ajut i protecció.

És per això, que SOM VNG també hem denunciar la manca de transparència del govern municipal en la resolució d’aquest frau, ja que s’ha comunicat abans als mitjans de comunicació que als grups de l’oposició. A més, en l’extensa nota de premsa que ha publicat el govern s’obvien dades fonamentals per a conèixer la dimensió del cas.En aquest sentit, ni s’explica durant quant de temps es van produir aquests fets, quantes fiances van ser sostretes, la quantia dels diners que s’haurien robat i la quantitat de persones afectades. Tampoc quant de temps va trigar l’Ajuntament a adonar-se d’aquestes subtraccions des del dia que s’haurien produït, així com tampoc s’explica si l’administració les hauria descobert a instància de les persones usuàries, de l’INCASÒL o per una investigació pròpia. Per aquests motius reclamem al govern municipal que conviqui a tots els grups municipals a una reunió urgent per explicar tots els detalls del cas.

Des de SOM VNG lamentem el mal causat a les persones afectades i la degradació que aquest cas de presumpta corrupció fa mal a la credibilitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Vilanova i la Geltrú,
el 14 de març del 2023

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *