SOM VNG vota en contra del nomenament del nou gerent de Canal Blau per irregularitats en el concurs públic

SOM VNG ha votat en contra de la designació del nou gerent de l’empresa municipal ICVSAM que gestiona el mitjà de televisió i radio local Canal Blau. Els motius són les greus irregularitats que s’han donat en un procés que s’ha fet amb agosticitat i sense garantir l’exemplaritat que ha de donar un organisme públic. 

En primer lloc, no es va produir  la substitució d’un membre del tribunal, que va renunciar per conflicte d’interessos. Per una altra banda, es van descartar fins a cinc persones amb una antelació de només 24 hores abans de realitzar la presentació oral dels projectes, impedint així que poguessin apelar, i quan ja tenien una hora assignada per a fer-ho. També es destaca el pes excessiu en el resultat final de la valoració subjectiva de la presentació oral. 

És amb aquests arguments que SOM VNG va votar en contra del nomenament en el Consell d’Aministració, i no pas pel seu resultat o perquè posi en dubte la idoneïtat del projecte i del candidat que va resulta escollit. Amb el vot en contra, per tant, es demanava anul·lar el procés i iniciar-ne un de nou amb totes les garanties.

Finalment, el Consell d’Administració va aprovar la designació del nou gerent amb els vots en contra de SOM VNG i PSC i els vots favorables de CUP, C’s, ERC i Junts.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *