Juanma Rodríguez serà el cap de llista de SOM VNG per a les municipals

Després d’un procés de primàries obertes, SOM VNG ja ha decidit els noms que encapçalaran la seva candidatura per a les eleccions municipals. El cap de llista serà en Juanma Rodríguez, actual regidor portaveu del grup, seguit per Montse Aldomà (treballadora del SAD), Ester Franco (actual regidora) i Jesús Santamaria (coordinador local de Podem).

Per al SOM VNG aquest procés de votacions presencials, en el qual han participat gairebé un centenar de persones, ha estat un èxit i torna a demostrar que la millor manera de defensar la gent és construint una proposta des de baix. SOM VNG es reivindica com a plataforma ciutadana, i com a tal treballa de forma transversal i oberta, comptant sempre amb la ciutadania per prendre les decisions més important. Des de la formació recorden que es tracta d’una cursa de relleus, pel que agraeixen el pas endavant de totes les companyes i companys que encapçalaran la candidatura per a les eleccions municipals de 2023. 

Per a SOM VNG aquesta és només la primera passa d’un camí, i fan  una crida a les veïnes i veïns de Vilanova a què diguin la seva en l’elaboració del programa, per continuar construir un projecte que defensa els interessos de la majoria social de la ciutat. Per a SOM VNG comença un camí emocionant per a unes les eleccions municipals que han de ser una oportunitat per transformar el malestar i l’enuig que han provocat els darrers governs,únicament formats per pactes de cadires, en un canvi que posi d’una vegada per totes els problemes reals de la gent com a prioritat de l’Ajuntament.

_______________

Resultats primàries.

En aquestes primàries s’escollien les sis primeres persones que encapçalaran la candidatura. Tot aplicant la correcció de gènere, establerta en el reglament (60% dones, i 40% homes en cada tram de 5), els resultats són els següents:

  1. Juanma Rodríguez: 86,57%
  2. Montse Aldomà: 59,70%
  3. Ester Franco: 52,22%
  4. Jesús Santamaría: 46,27%
  5. Virginia Pino: 50,75%
  6. César Aragón: 46,27%

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *