SOM VNG celebrarà les seves primàries per a les municipals

L’Assemblea de SOM VNG va aprovar aquest dissabte les deu candidatures que opten als primers llocs de la llista en una votació de Primàries Obertes on podrà votar tota la ciutadania de Vilanova major de 16 anys.

Aquest dissabte 8 d’octubre, l’Assemblea de SOM VNG va aprovar el Reglament de Primàries Obertes i la composició de la Comissió Electoral que vetllarà per les garanties democràtiques del procés. Els dies 21 i 22 d’octubre, la ciutadania de Vilanova i la Geltrú major de setze anys podrà escollir els primers sis llocs de la llista electoral de la formació en una votació que serà oberta. Els detalls del procés seran anunciats a les xarxes socials de SOM VNG i la votació distingirà les persones candidates a ser membres de la llista i la candidata a l’alcaldia. En aquest cas, l’actual regidor portaveu de SOM VNG, Juan Manuel Rodríguez, serà l’únic candidat a cap de llista.

Candidatures a la llista electoral

  • Montserrat Aldomà Villalba
  • Maria Álvarez Claramunt
  • César Aragón Cao 
  • Javier Castelló Larrauri
  • Ester Franco Siles
  • Montserrat Paredes Trejo
  • Virginia Pino García
  • Jesús Santamaría Sandoval

Candidatures a cap de llista

  • Juan Manuel Rodríguez

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *