El govern apuja gairebé 20 mil euros el sou del gerent de la Companyia d’Aigües en una sessió a porta tancada

El govern ha convocat per aquesta tarda una Junta General de la Companyia d’Aigües per apujar el sou del gerent de l’empresa municipal de 55 mil € anuals bruts, a 72 mil €, més un 10% extra per compliment d’objectius. Ho fa en una sessió que no serà retransmesa a Canal Blau i abans de perdre la majoria per la incorporació del nou regidor de la CUP, Arnau Garcia. 

Aquesta pujada ve precedida de l’aprovació d’una nova escala salarial per a les empreses municipals el darrer 14 de juny per Junta de Govern Local. Des de SOM VNG qüestionem la necessitat de prioritzar la millora de les condicions salarials dels alts càrrecs, mentre hi ha treballadores municipals que treballen en condicions precàries, com per exemple les treballadores d’AISSA, les conserges, la neteja d’edificis, i mentre es manté un conflicte amb la plantilla de la neteja viària.

Vilanova i la Geltrú,

20 de juny de 2022

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *