SOM VNG demanem la suspensió temporal de la llicència d’activitat de La Daurada

Els greus incidents succeïts el passat diumenge a la discoteca La Daurada han de marcar un punt abans i després en la seguretat de l’oci nocturn a Vilanova. Les imatges vergonyoses aparegudes a les xarxes socials, on es pot contemplar una autèntica batalla campal, a més de les denúncies d’agressions a menors, no són casos aïllats. Se sumen a la baralla amb navalles el passat novembre que va acabar amb dos hospitalitzats al Vall d’Hebron. A causa d’aquests fets, el cos de Mossos i la policia local han anunciat que es reuniran aquest divendres amb l’Ajuntament de Vilanova per analitzar la situació de l’oci nocturn a la zona. Vist que els incidents a La Daurada són habituals, des de SOM VNG entenem que s’han de prendre mesures per a solucionar aquesta problemàtica que és denunciada de forma sistemàtica pels veïns i veïnes del Barri de Mar, és per això que demanem la suspensió temporal de la llicència d’activitat a la Daurada fins que l’establiment no prengui les mesures necessàries per a garantir la seguretat al seu local.

Vilanova i la Geltrú,

19 d’abril de 2022

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *