SOM VNG votarà en contra d’uns pressupostos que donen l’esquena als problema de Vilanova

El grup municipal de SOM VNG votarà en contra dels pressupostos municipals de Vilanova i la Geltrú, en la sessió extraordinària d’avui dilluns 21 de febrer.

SOM VNG va presentar un document amb catorze compromisos que havia pres el govern amb la ciutadania mitjançant l’aprovació de mocions al ple municipal. Entre aquests hi havia la creació d’un centre d’atenció i acollida per a persones en situació de sensellarisme, elaborar un Pla d’Actuacions per a la Mobilitat Segura, les actuacions compromeses al barri del Prat de Vilanova, així com enfortir els tallers Relacions lliures de Violència tant a primària com a secundària i l’adhesió al conveni de l’Ajuntament de les treballadores de cures municipals d’AISSA en els termes que s’acordin. Compromisos que entenem que no estan recollits en la seva totalitat a la proposta del govern.

El grup també va presentar en el mateix document propostes per garantir l’accés a l’habitatge, el manteniment de la via pública o la reindustrialització de la ciutat. Propostes que no han sigut incorporades tampoc als comptes que es votaran avui.

SOM VNG denúncia que són falses les afirmacions que el govern va asseverar a la nota de premsa de presentació dels pressupostos. Segons el grup municipal, és rotundament fals que no s’apugen els impostos i els comptes no són en absolut expansius. Tampoc comparteixen que hi hagi cap aposta en les polítiques d’habitatge i de foment de l’ocupació.

Per últim, el grup recorda que el ridícul percentatge d’execució del 6,36% de les inversions dels darrers comptes, demostra que el govern no du a terme ni els seus propis projectes i considera que la ciutat té un govern indolent i políticament trencat. Per això, perquè són uns pressupostos que donen l’esquena a la ciutat, el grup de SOM VNG anuncia que votarà en contra.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *