Els col·lapses a la Rambla Samà a causa de les obres de remodelació de la via pública en plena campanya de Nadal, són una nova demostració de la pèssima gestió del govern local concretament en l’espai urbà i la mobilitat de la ciutat.

Aquesta situació perjudica greument tant a les veïnes i veïns, com al comerç del centre, com a l’ús normal de les línies urbanes i interurbanes de bus i, per tant, a tota la mobilitat de Vilanova.

No és la primera vegada que el govern de Vilanova fa una desfeta així, pensem en altres intervencions a la majoria de barris de la ciutat, on ha quedat palès la manca de diàleg de la regidoria competent amb les associacions de veïns, les quals ni es compta amb elles ni es recullen les seves propostes ni reclamacions.

Fer una obra en plena campanya de Nadal és un sense sentit, demostra una greu manca de planificació.

Des de SOM VNG entenem que no es pot parlar de pacificació de la ciutat sense comptar amb un debat amb les veïnes i veïns d’aquesta.

Pacificar una ciutat és destinar-la per a les persones, i això no es pot fer sense la participació ciutadana.

SOM VNG defensem recuperar la vila per a les persones perquè guanyarà tota la ciutadania i lamentem que la mala gestió acaba aconseguint el rebuig dels quals seran els principals beneficiaris.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *