Gràcies a la Secció Sindical de Comissions Obreres a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, acaba de sortir a la llum la despesa en pòlisses del govern de la ciutat. 

Hi ha una polissa que cobreix a 750 treballadores i treballadors i als 25 regidors i regidors es que costa 8mil euros l’any. Però, en aquesta els serveis contractats per als càrrecs públics i per a la plantilla és molt diferent, una dada il·lustrativa: la indeminització per mort del personal de l’ajuntament és de 9 mil euros a la família, però en canvi la dels regidors és de 60 mil euros. 

Evidentment, és lògic que qualsevol persona que treballi per a l’Ajuntament sigui representant públic o personal ha de tenir unes garanties i unes assegurances, però,  no trobem cap lògica per a aquesta diferenciació de prestacions.  El valor de la vida humana és el mateix. 

Però, si això no fos suficientment indignant, a més a més d’aquesta pollisa de 8 mil euros, existeix una altra de la ACM de 7.500 euros que només cobreix als 25 regidores i regidors. És a dir, els càrrecs pubícs tenen dues polisses, d’aquesta en sabem pocs de les indemnitzacions i prestacions, només sabem que són encara més quantioses i és que la polissa que afecta només als regidors costa practicament el mateix que la que cobriex a més de 750 persones! 

Segons ens expliquen CCOO, el govern els va dir que no sabien de l’existència d’aquesta pòlissa. La pregunta ara és clara. Qui va donar l’ordre d’això fos així, qui ho va contractar? Mantindrà l’actual alcaldessa Olga Arnau aquesta diferenciació?

Us deixem amb la Revista de la Secció sindical de CCOO on denuncien els fets:

Us deixem també les condicions de la Pòlissa que hem obtingut.

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *