Ja fa gairebé dos anys de les passades eleccions municipals, i tal com venim fent en els darrers anys, és el moment de fer balanç del treball fet fins ara i marcar l’estratègia de SOM VNG per a les properes eleccions que seran a la primavera de 2023.

Per això, SOM VNG convoca la seva ASSEMBLEA GENERAL, que es realitzarà el dissabte 12 de juny a partir de les 11h. Amb aquesta assemblea volem recuperar l’activitat presencial, pel que la farem als Jardins de Francesc Macià, tot complint amb els protocols per tal d’evitar qualsevol risc de contagi.

Entre les mesures que cal seguir està el registre de participants i l’assignació de les cadires, que té com a objectiu detectar un possible brot en cas que algú estigui contagiat. Per això caldrà inscriure’s de forma prèvia a l’assemblea.


L’ordre del dia serà el següent:

1. Balanç dels 2 anys

2. Estratègia cap a 2023 i més enllà

3. Elecció de la nova coordinadora

Formulari d’inscripció


No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *