Som VNG s’implica en la campanya pel referèndum

NOTA DE PREMSA. 26/09/2017

L’assistència a l’acte organitzat amb la CUP desborda el local de la candidatura

Tot i ser una candidatura estrictament municipal, Som VNG s’ha sumat a la campanya pel referèndum que es celebrarà l’1 d’octubre. Així doncs, i en coherència amb la línia expressada públicament als plens de l’Ajuntament en els que s’ha tractat la qüestió, la candidatura defensa el dret de la gent a decidir el seu futur i el del país. És per això que, en conseqüència, s’ha implicat en la mobilització ciutadana per garantir una participació massiva i assegurar que es pugui votar el proper diumenge. Aquesta implicació, però, no és nova, ja que la candidatura ha estat present a la Coordinadora Pro-referèndum constituïda a principis d’estiu, així com va participar en l’acte unitari de la Plaça de les Neus del dia 20 de setembre.

 

Va ser en aquesta línia que es va organitzar l’acte amb la CUP el passat divendres 22, que al final es va haver de celebrar al local de Som VNG per les condicions meteorològiques. En l’acte van intervenir la regidora de la candidatura, Deborah Zimmerman, i Josep Asensio, de la CUP. També van intervenir la regidora de la CUP de Tarragona, Laia Estrada, i el diputat de Podem, Joan Giner. La regidora i portaveu de Som VNG, Deborah Zimmerman, va expressar l’aposta de la candidatura per un procés constituent, com a oportunitat per construir un futur digne i socialment just, des de baix i de forma col·lectiva. Així mateix, va afirmar la necessitat de superar el règim monàrquic, un règim obsolet i desigual, per una república construïda des de la base.

 

A banda d’aquest acte, i de la participació a les activitats que es convoquin en defensa del referèndum, el portaveu de Som VNG, Enver Aznar, participarà a diversos actes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, organitzats per plataformes sobiranistes. Concretament, dimarts 26 participarà a un acte a Esplugues, el dimecres 27 a Sant Just Desvern i divendres 29 a Vallirana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *