Som VNG configura una llista de ciutat per recuperar Vilanova i la Geltrú per a la gent.

Som VNG configura una llista de ciutat per recuperar Vilanova i la Geltrú per a la gent.

La llista la tancaran la regidora Deborah Zimmerman, i l’advocat especialista en drets humans i activista José Luís Nvumba

En una trobada a la Plaça de Cal Ganeta Som VNG ha definit les prioritats del seu projecte de ciutat i ha escollit la llista completa per a les eleccions municipals. Pel que fa a les prioritats programàtiques, la candidatura ha situat l’estat dels carrers, el dret a l’habitatge, la creació de treball de qualitat i el feminisme, com la base del seu projecte per recuperar la ciutat per a la gent.

Com ha expressat Montse Aldoma, membre de la candidatura, “de la mateixa manera que ens agrada tenir la sala neta, volem carrers nets i endreçats on la canalla pugui córrer amb seguretat i tothom pugui passejar i gaudir del seu temps”. Per una altra banda, el candidat Juanma Rodríguez ha afirmat que “l’Ajuntament ha de garantir que tothom tingui dret a guanyar-se la vida, i aquest és l’objectiu del nostre projecte”. Per a la formació morada, tothom ha de disposar d’habitatge, l’espai  on poder crear projectes de vida. I no pot ser negat, segons la candidata Xose González, “per l’especulació ni per l’avarícia dels bancs o  els fons voltor que converteixen un dret bàsic, en una font de benefici”. Raquel García, també candidata, ha exposat l’aposta de Som VNG pel feminisme, com a moviment que “ens ha d’ajudar a transformar aquesta ciutat en una llar més amable i acollidora, on acceptem la diversitat i riquesa i col·laborem col·lectivament a créixer”.

Una candidatura que incorpora activistes pel dret a l’habitatge, en defensa de l’educació pública, i dels drets humans

En la llista, a banda dels deu primers llocs escollits en les primàries de febrer, s’han sumat activistes de moviments socials. Destaquen la presència de persones amb una llarga experiència en defensa del dret a l’habitatge, així com activistes del món educatiu. Així mateix, també s’han sumat activistes sindicals, veïnals i de la solidaritat internacional.

La regidora Deborah Zimmerman tancarà la llista, acompanyada de José Luís Nvumba. Nvumba, és advocat especialitzat en drets humans, i ha treballat en la defensa de les persones migrades i refugiades, així com ha treballat per a les persones recloses a CIEs. Nascut a Guinea Equatorial, té una llarga trajectòria d’activisme i d’implicació en el teixit associatiu de la ciutat, fundant Garraf Plural, així com ha col·laborat amb plataformes de defensa del dret a l’habitatge.

Llista completa

 1. Enver Aznar Méndez
 2. Ester Franco Siles
 3. Juanma Rodríguez Serrano
 4. Maria Xose González Fontela
 5. Montse Aldoma Villalba
 6. César Aragón Cao
 7. Raquel García Alonso
 8. Maria Álvarez Claramunt
 9. Jesús Santamaría Sandoval
 10. Montse Paredes Trejo
 11. Ma Carmen Mendoza Pérez
 12. José Peñarroya Diez
 13. Tamara Flores Pomares
 14. Sanae Baouch Talata
 15. Antonio Rodríguez Navas
 16. Elvira Campos Soria
 17. Maria Isabel Ortega Payero
 18. Dimas Sánchez Arroyo
 19. Jackeline Criollo Yomayuza
 20. Jordi Griera Roig
 21. Rosa Herraiz Guardia
 22. Javier Castelló Larrauri
 23. Aurora Prados Perea
 24. José Luís Nvumba Mañana
 25. Deborah Zimmerman Mileguir

Suplents

 • José Luís Madueño Alcalde
 • Laia Gómez Facet
 • Maria Teresa Alric Yrigoyen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *