Articles de la nostra gent

 

En els darrers mesos s’han publicat articles de la nostra gent a la premsa local i comarcal sobre diferents temes d’actualitat. Fem un recull per refrescar les reflexions dels últims mesos.

Unes petites confessions 

Enver Aznar y Alejandro Conde | 13/09/2017

Amb la intenció de ser més engrescadors que provocadors us portem unes petites confessions a nivell personal entorn la convocatòria de referèndum sobre el futur de Catalunya del pròxim 1 d’octubre.

No és una convocatòria “normal”, no cal dir-ho, veiem com a Vilanova sembla que l’Ajuntament (amb la meitat socialista del govern en contra) cedirà els col·legis electorals habituals però, en canvi, a Sant Pere de Ribes no, desoint així la majoria absoluta del plenari, i segurament s’hauran d’utilitzar els mateixos del 9N. Tampoc sabem, a dia d’avui, el paper final que jugaran els funcionaris, incloent els cossos de seguretat, involucrats en aquest context excepcional de doble legalitat. En canvi, sí que sabem que es dóna la curiositat que per votar s’haurà de tenir la nacionalitat espanyola, excloent-hi d’aquesta convocatòria a veïnes que si poden votar en unes eleccions municipals regulars.

Segueix llegint [+]

Sóc basc, sóc terrorista

Koldo Arrizabalaga | 31/08/2017

Em dic Koldobika Arrizabalaga i en els meus 35 anys de vida, he tingut l’oportunitat i la sort de viure al País Basc, Cuenca, Madrid i Catalunya. A més, en aquesta trajectòria de vida són diferents les poblacions, tant en les seves capitals com en petites poblacions on he viscut i participat de la seva vida, de la seva gent; de la seva manera de viure i veure la vida.

Segueix llegint [+]

 

“A río revuelto, ganacia de pescadores”

Deborah Zimmerman | 02/08/2017

És el cas dels que s’han aprofitat de la malentesa en la gestió de la comunicació que ha tingut un cop més l’equip de govern, per instigar als veïns del barri de Ribes Roges a manifestar-se en contra d’una mesura que sense dubtes va a favor del bé comú.

Segueix llegint [+]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *